Βιογραφικό | Νικόλαος Σπουρλής, MD Γαστρεντερολόγος - Επεμβατικός ενδοσκόπος

Ο ιατρός Νικόλαος Σπουρλής σπούδασε Ιατρική στο αγγλόφωνο τμήμα της 3ης Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1999 και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Νοσοκομείο Άμφισσας, στο Κέντρο Υγείας Ιτέας και στο Περιφερειακό Ιατρείο στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας.

Στη συνέχεια, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα όπου ειδικεύτηκε στην Παθολογική Ογκολογική Κλινική του Αγίου Σάββα για δύο χρόνια. Έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης της Παθολογικής Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan.

Απέκτησε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας στη Γαστρεντερολογική Κλινική  του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών, με διευθυντή τον κ. Νάκο. Εκεί εξειδικεύτηκε σε διαγνωστικές και θεραπευτικές ενδοσκοπικές εξετάσεις και ειδικότερα στη γαστροσκόπηση, στην κολονοσκόπηση, στις ενδοσκοπικές πολυπεκτομές, στην κάψουλα λεπτού εντέρου και στην τοποθέτηση stent πεπτικού σωλήνα, ERCP, καθώς και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία παρακολούθησης ασθενών με χρόνια νοσήματα του πεπτικού συστήματος (ιδιοπαθή φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου).

Έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και ευρωπαικά συνέδρια και έχει δημοσιεύσει εργασίες σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά.

Τα ιατρεία του βρίσκονται στο Κορωπί και στα Καλύβια και είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι), στη Βιοκλινική Αθηνών και στη Βιοιατρική Γλυφάδας, όπου πραγματοποιεί τις ενδοσκοπικές επεμβάσεις εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ασφάλεια και την ποιότητα στη διάγνωση και στη θεραπεία του ασθενούς.